Ugrás a tartalomra

Kérjük olvassa el figyelmesen ezt a tájékoztatót a Tetra Business Solutions Kft. által üzemeltetett tetra365.hu és tetra365.com weboldal használata előtt.

Szerzői jogok

A tetra365.hu és tetra365.com weboldal teljes tartalmának szerzői joga a Tetra Business Solutions Kft.-t illeti meg. A honlap teljes tartalmának tulajdonjogát fenntartjuk, azok írásbeli beleegyezésünk nélkül nem használhatók fel, illetve nem publikálhatók vagy nyomtathatók újra.

Felelősség korlátozása

Minden közzétett információ kizárólag tájékoztatásul szolgál és nem helyettesíti a szakmai tanácsadást. A weboldalon található információk alapján hozott, illetve az azokra alapozott üzleti döntésekből eredő károkért a Tetra Business Solutions Kft. nem vállal felelősséget.

Nem vállalunk garanciát arra, hogy ez a weboldal bármely célra alkalmas, illetve megszakítás vagy hiba nélkül elérhető. Nem vállalunk közvetlen vagy közvetett kötelezettséget és felelősséget a jelen a weboldalon szerzett információkkal kapcsolatban. Ezt a weboldalt jelen állapotában biztosítjuk.

A weboldalon található információkat a legjobb tudásunk szerint ellenőriztük, de nem garantáljuk a hibamentességet.

Változtatások

Fenntartjuk a jogot, hogy jelen tájékoztatót bármikor megváltoztassuk. Amennyiben naprakész szeretne lenni a változásokkal kapcsolatban, javasoljuk, hogy gyakran látogassa meg ezt az oldalt.

Külső linkek

Jelen weboldal tartalmazhat olyan más holnapokra való hivatkozásokat, amelyekre nincs ráhatásunk.

A külső weboldalak tartalma tekintetében, illetve a használatukból eredő veszteségekért és károkért a Tetra Business Solutions Kft. nem vállal semmilyen kötelezettséget vagy felelősséget.

Illetékesség

A weboldal tárhelye Magyarországon van.

x

Rólunk

Szenvedélyünk a Dynamics 365 Business Central.

Közösség

Kapcsolat

location icon 1016 Bp., Hegyalja út 14.

location icon +36-20-369-0512