Ugrás a tartalomra

Tetra Business Solutions

Prémium Dynamics 365 Business Central szolgáltatásokat és megoldásokat kínálunk

Csapatunkat olyan professzionális tanácsadók és fejlesztők alkotják, akiknek 15-30 év tapasztalatuk van ERP projektek megvalósításában. Vállalatirányítási rendszerek bevezetésére, támogatására és a digitális transzformációra specializáljuk tudásunkat és szolgáltatásainkat, miközben folyamatosan fejlesztjük saját módszertanainkat és eszközeinket. 

A Microsoft üzleti megoldásai közül a Dynamics 365 Business Central (korábban Navision vagy Dynamics NAV) vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatos tevékenységekre fókuszálunk, de szeretettel alkalmazzuk a Power Platform építőelemeit és a Power BI, Power Apps vagy Power Automate nyújtotta eszközöket integráljuk a vállalati folyamatokba.

Partnerkapcsolatainkon keresztül teljeskörű informatikai menedzsmentet, felhőszolgáltatást és licencértékesítést (Office / Microsoft 365, Microsoft Azure stb.) tudunk biztosítani.

Büszkék vagyunk az ügyfeleinkkel együtt közösen elért szakmai sikerekre. 

Szolgáltatásaink

Business Central

Business Central bevezetés

A tipikus napi üzleti folyamatokra koncentrálunk. A projektek során a felhasználót helyezzük a középpontba és fontos szempont a fenntarthatóság.

részletek

Support

Oktatás és Support

Folyamatosan képezzük magunkat és a tudást tréningek formájában megosztjuk. Helpdesk rendszerünk segítségével folyamatos támogatást nyújtunk

részletek

Upgrade

Upgrade

Kompetencia és tapasztalat a régebbi Navision, NAV rendszerek frissítésével kapcsolatban, a múltbéli adatok és egyedi funkciók megtartásával.

részletek

Miért érdemes velünk dolgozni?

Tetra Business Central

100+ projekt tapasztalata

Csapatunk tagjai komoly hazai és nemzetközi Dynamics ERP projektekben szereztek tapasztalatokat. A Dynamics 365 Business Central-ra fókuszálunk és speciális ismeretekkel rendelkezünk a vállalati folyamatokban.

Modern technológiák ismerete

A digitalizáció és a modernizáció elképzelhetetlen a legújabb technológiák ismerete nélkül. Az általunk alkalmazott fejlesztési technikák lehetőséget adnak az ERP rendszer testreszabására, szakrendszerek integrációjára és kollaborációra. 

Gyorsaság és hatékonyság

A munkához való viszonyunkat a tulajdonosi szemlélet határozza meg. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk elvállalt megbízásokat időben és megfelelő minőségben tudjuk teljesíteni.  

Tovább

Dynamics 365 Business Central előnyök

feature icon

Könnyen elérhető

Nem kell saját szervert fenntartani, a használathoz csak előfizetés szükséges. Csak azért fizet, amit ténylegesen használ. Bármilyen platformról elérhető.

feature icon

Jogi megfelelőség

Magyarországi számviteli- és adó jogszabályoknak való teljes megfelelőség. Karbantartott és támogatott lokalizációs csomag. Magyar nyelvű felület.

feature icon

Fenntarthatóság

Határozott termékfejlesztési stratégia. Évente két nagy kiadási hullám, amelyekkel több száz technológia és funkcionális újdonság érkezik.

feature icon

Integrációk

Natív integrációk az Office és Power Platform elemeivel. Kétirányú API kapcsolatok biztosítása egyéb külső rendszerekkel.

feature icon

Biztonság és adminisztráció

Maximális adatbiztonság. Rendszergazdai eszközök a környezetek menedzseléséhez, mentési és helyreállítás funkciókhoz.

feature icon

Üzleti intelligencia

Valós idejű intuitív kimutatások és KPI-ok. Lefúrási lehetőség az aggregált adatokban. Mesterséges intelligencia bevonása az üzleti folyamatokba.

Partnerek

image
image
image
image
x

Rólunk

Szenvedélyünk a Dynamics 365 Business Central.

Közösség

Kapcsolat

location icon 1016 Bp., Hegyalja út 14.

location icon +36-20-369-0512